Meer resultaten voor geborduurde babyartikelen

Het Borduurbeertje Voor uw borduur en naaiwerken groot en klein moet je hier zijn!
Voor uw borduur en naaiwerken groot en klein moet je hier zijn! Nieuw in ons gamma! Artikels om te borduren. Artikels om te drukken. Artikels met een extra item. Zelf kleding samenstellen. Kies hier een kleur en lettertype voor het borduurgaren.
Handdoek met naam geborduurd Badjas met naam geborduurd.
Bezorg ons online een naam of initiaal en wij borduren hem in de kleur en het lettertype van uw keuze op een handdoek, badjas, badhanddoek, badcape, slabbetje., Navigeer naar het product van uw keuze en voer al uw voorkeuren heel eenvoudig online in.
Het Borduurbeertje.
Wij beschikken ook over méér dan 10.000 patronen en tekeningen die we voor u kunnen borduren. Als u ons meedeelt wat u graag had gehad op uw artikel dan kijken wij voor u in onze collectie naar het geschikte patroon.
Borduur Kado Leuke cadeau artikelen geborduurd met naam. Voor geboorte, huwelijk, diploma en verjaardag LOGO borduren GOEDKOOP, CAP, kleding, Borduur Kado. Voor elke gelegenheid een passend kado met N
Daarnaast verkopen we veel geborduurde huwelijksgeschenken, jubileum geschenken, verjaardagscadeaus, bedankcadeautjes, cadeaus voor het halen van een diploma en cadeautjes voor de feestdagen zoals kerstcadeaus, schoencadeautjes voor sinterklaas, romantische cadeaus voor Valentijnsdag, persoonlijke cadeaus voor Moederdag en Vaderdag. Voor bedrijven, verenigingen en clubs verkopen we diverse relatiegeschenken / promotiemateriaal met bedrijfslogo.
Shop all Baby Follie.
Knuffelkonijn met geborduurde naam diverse kleuren en formaten. Prijs is inclusief bedrukking op 1 zijde. Helaas kunnen wij geen gratis verzendingskosten toestaan vanaf 75 op de speelgoedkoffers, vandaar dat er voor enkel dit artikel een extra verzendingskost wordt aangerekend van 6.5.
Het Borduurbeertje.
Wij beschikken ook over méér dan 10.000 patronen en tekeningen die we voor u kunnen borduren. Als u ons meedeelt wat u graag had gehad op uw artikel dan kijken wij voor u in onze collectie naar het geschikte patroon.
Baby artikelen met naam, tekst of datum borduren BorduurKoning.
Op een knuffeldoek groot, wordt de naam in het midden op het doek geborduurd en bij een knuffeldoek klein, wordt de naam aan de zijkant geborduurd. Direct naar onze shop met knuffelberen. Tutknuffel, Tutdoek, Tutdoek speen en een Tutteltje, alle in 4 kleuren verkrijgbaar.
Babygoodies baby en kinderspullen met je eigen naam of tekst.
Al onze kleding is van ons huismerk BNUTZ, speels, comfortabel maar vooral: topkwaliteit! Deze textielcollectie wordt in een Europese fabriek gemaakt, zo zijn we zeker dat dit gebeurt in de best mogelijk omstandigheden. Geen kinderarbeid, geen schadelijke stoffen, Veel winkelplezier!

Contacteer ons